tse-obraza-boga-papa-frantsisk-pro-nasilstvo-schodo-zhinok

Це образа Бога: Папа Франциск про насильство щодо жінок

 • 17655 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Папа Римський Франциск під час меси у базиліці Святого Петра у Ватикані 1 січня виголосив своє щорічне новорічне послання, в якому наголосив, що "кривдити жінку – це образа Бога, Який від жінки прийняв людську природу", передає УНН із посиланням на Vatican news.

Деталі

Папа Франциск очолив 1 січня Святу Месу в базиліці Святого Петра у Ватикані з нагоди урочистості Пресвятої Богородиці Марії.

“Як же багато насильства зазнають жінки! Досить! Поранити жінку означає образити Бога, Який від жінки прийняв людську природу”, — наголосив Папа, запрошуючи на початку цього нового року віддатися під опіку Божої Матері, щоби Вона допомагала нам “зберігати та роздумувати кожну річ” у впевненості в тому, що “Господь є вірним і вміє перетворювати хрести у воскресіння”.

Додамо

Як пише Радіо Свобода, 1 січня також відзначається Всесвітній день миру католицької церкви. Раніше у заяві з цієї нагоди папа Римський закликав країни витрачати менше на озброєння, а більше на освіту. Він також закликав до ослаблення глобальної міграційної кризи шляхом розширення «можливостей гідної зайнятості» та забезпечення умов праці для прохачів притулку.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У центрі Кабула стався вибух, є поранені

     • 16435 переглядiв