ukenru
trener-atlas-porivnyav-shlyakh-do-vershini-gvozdika-iz-bratami-klichko

Тренер Атлас порівняв шлях до вершини Гвоздика із братами Кличко

 • 10637 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Відомий американський наставник з боксу Тедді Атлас виразив гордість на адресу свого підопічного українця Олександра Гвоздика попри поразку від росіянина Артура Бетербієва. Про це американець заявив в інтерв'ю Youtube-каналові THE FIGHT with Teddy Atlas, повідомляє УНН.

"Гвоздик повністю віддався в рингу, ми лідирували за суддівськими записками. Я пишаюся ним. Можливо, я не задоволений собою. Я повинен був упевнитися, що він переможе. Ми робили все правильно з фізичної та технічної точки зору, по стратегії і за планом на бій", - вважає Атлас.

Спеціаліст прирівняв Гвоздика із шляхом до вершин братів Кличко.

"Гвоздик повернеться і знову стане чемпіоном. Такий же шлях до вершини був у братів Кличко. Вони програли, їх зупинили кілька разів. І вони стали домінуючими чемпіонами. Крім перемог, вони повинні були зробити щось зі своїми поразками", - підсумував Атлас.

Примітно, що свого часу Віталій Кличко на шляху до великих висот отримав у кар'єрі поразки від Леннокса Льюїса і Кріса Бьорда, а Володимир Кличко – від Росса Пьюріті, Корі Сандерса і Лаймона Брюстера.

Нагадаємо, що Гвоздик програв Бетербієву технічним нокаутом в 10-му раунді в бою на кону якого стояли титули чемпіона світу категорій IBF і WBC.

Українські Національні Новини

Спорт