tramp-oholosyv-dzhei-di-vensa-svoim-kandydatom-na-posadu-vitse-prezydenta-ssha

Трамп оголосив Джей Ді Венса своїм кандидатом на посаду віце-президента США

 • 94061 переглядiв

Дональд Трамп оголосив про обрання сенатора від штату Огайо Джей Ді Венса віце-президентом США.

Оголосив про вибір сенатора Джей Ді Венса віце-президентом США. Про це повідомляє Дональд Трамп в Truth Social, передає УНН.

Деталі

У своїй заяві колишній президент Америки Дональд Трамп оголосив про вибір сенатора Джей Ді Венса з Огайо на посаду віце-президента Сполучених Штатів.

Після тривалих роздумів, а також враховуючи величезні таланти багатьох інших, я вирішив, що людиною, яка найкраще підходить для посади віце-президента Сполучених Штатів, є сенатор Джей Д. Венс від Великого штату Огайо

- заявив Дональд Трамп.

За словами Трампа, Джей Ді Венс має вражаючу біографію, яка включає службу в Корпусі морської піхоти США, закінчення Університету штату Огайо за два роки з відзнакою та випуск з Єльської юридичної школи, де він був редактором Єльського юридичного журналу та президентом Асоціації ветеранів права Єльського університету. Венс також відомий своєю книгою "Елегія горян", яка стала головним бестселером і була екранізована, відстоюючи права працьовитих чоловіків і жінок Америки. Окрім цього, він має успішну кар'єру в галузі технологій і фінансів.

Додамо

За інформацією, раніше Джей Ді Венс виступав проти законопроєкту щодо допомоги Україні.  

"Я мав би бути мертвим": Трамп поділився "сюрреалістичним досвідом" пережитого замаху15.07.24, 15:36

Популярні

Новини по темі

У Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу

 • 54408 переглядiв