teilor-svift-zibrala-stadion-u-miunkheni-i-vodnochas-blyzko-40-tysiach-faniv-zapolonyly-pahorb-naproty-mistsia-kontsertu

Тейлор Свіфт зібрала стадіон у Мюнхені, і водночас, близько 40 тисяч фанів заполонили пагорб напроти місця виступу зірки

 • 79144 переглядiв

70 тисяч глядачів заповнили Олімпійський стадіон у Мюнхені на концерті Тейлор Свіфт. Ще 40 тисяч фанатів без квитків зібралися на Олімпійському пагорбі, створивши вражаючу картину.

Поп-королева Тейлор Свіфт зібрала повний Олімпійський стадіон у Мюнхені під час двох концертів, у суботу та неділю. Водночас, 40 000 фанатів створили вражаючу картину, зібравшись на Олімпійському пагорбі, де не залишилося жодного вільного клаптика трави. Пише УНН із посиланням на Bild та Merkur.

Деталі

Мюнхенський Олімпійський стадіон вмістив понад 70 000 шанувальників під час концерту Тейлор Свіфт. Цього було недостатньо, - у суботу та неділю десятки тисяч фанів без квитків, заповнили місце на Олімпіаберзі – на горі та інших зелених насадженнях навколо стадіону.

За даними поліції, лише в неділю на Олімпіаберзі зібралося близько 28 000 фанатів, а на навколишніх луках - ще 12 000, пише Merkur.

Серед цікавих моментів шоу:

На першому з двох концертів у Мюнхені: Тейлор Свіфт ймовірно зробила маленьку дівчинку найщасливішою людиною у світі. Свіфт підійшла до дівчинки, одягла їй на голову капелюх-диню і міцно обійняла її.

Також увечері Олімпійська гора в Мюнхені засвітилася, коли вболівальники увімкнули підсвічування своїх мобільних телефонів під час повільних пісень зірки сучасного кантрі.

Селін Діон та Леді Гага виступлять на відкритті Олімпіади в Парижі26.07.24, 06:12

Нагадаємо

Раніше УНН інформував про перше шоу європейської частини туру Тейлор Свіфт: зірка дивувала шанувальників новим вбранням і змінами в сет-листі

Популярні

Новини по темі

У Польщі через негоду загинуло двоє людей, є поранені

 • 14150 переглядiв