sytuatsiia-u-kurskii-oblasti-rf-u-bielovskomu-raioni-zaiavyly-pro-napruzhenu-obstranovku-tryvaie-evakuatsiia

Ситуація у курській області рф: у бєловському районі заявили про "напружену обстрановку", триває евакуація

 • 24019 переглядiв

Влада бєловського району курської області рф повідомляє про напружену ситуацію. Триває евакуація населення, підготовлено додатковий транспорт для вивезення жителів із небезпечних зон.

Вранці в понеділок влада бєловського району курської області рф повідомила, що ситуація залишається дуже напруженою, евакуація населення триває, пише УНН.

Деталі

Голова бєловського району микола волобуєв у телеграм-каналі заявив, що "обстановка дуже напружена" і закликав усіх, хто може, самостійно прибути до пунктів збору, звідки будуть надані автобуси.

В.о. губернатора курської області рф олексій смірнов у телеграм-каналі також зазначив, що евакуація продовжується. "Щодо ситуації у бєловському районі. Регіональним оперштабом ухвалено рішення - вивозити жителів. Доручив регіональному мінтрансу підготувати додатковий транспорт, автобуси вже чергують у безпечних зонах".

Тим часом у мережі продовжують з'являтися відео з місцевими жителями, де жінка спілкується українською мовою, та полоненими. А також кадри з розбитими авто, як стверджується, у районі суджі курської області рф.

Нагадаємо

У курській області рф з 6 серпня повідомляється про бойові дії після повідомлень про "прорив" кордону і "захід" українських сил. У регіоні оголосили надзвичайну ситуацію федерального масштабу. Також у курській області, а також у бєлгородській та брянській областях введено режим контртерористичної операції.

Атака дронів на військовий аеродром у підмосков'ї, звіт про БПЛА у трьох областях, евакуація на бєлгородщині і дані ISW про курщину: ситуація у рф12.08.24, 08:59

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон уранці зазнав атаки рф: постраждала жінка

     • 26809 переглядiв

    Бенксі створив сім робіт у Лондоні за сім днів

     • 15982 переглядiв

    В Україні є понад 500 тис. доз вакцини проти COVID-19

     • 14971 переглядiв

    Як підготувати першокласника до школи: поради психолога

     • 84636 переглядiв