sytuatsiia-na-fronti-ne-zaishla-v-hlukhyi-kut-tarnavskyi

Ситуація на фронті не зайшла в глухий кут - Тарнавський

 • 30846 переглядiв

Український командувач Олександр Тарнавський заявляє, що ситуація на фронті не зайшла в глухий кут, підкреслюючи успіхи в логістиці та сильний опір українців.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський в інтерв’ю ВВС Україна наголосив, що ситуація на фронті не зайшла в глухий кут, вона має точні логістичні результати, передає УНН.

Деталі

Я думаю, ще ні (ситуація на фронті не зайшла в глухий кут - ред). На сьогодні вона має точні логістичні результати. Не слід забувати, що ми протистоїмо одній із найсильніших армій, яка має свій відповідний ресурс.Вже майже два роки триває широкомасштабне вторгнення російського агресора і майже всі аналітики давали нам прогнози, що ми не зможемо утриматися. А якщо і зможемо – то це не більше місяця або двох. І те, що ворог не досягнув до цього часу заявлених цілей, це вже значний успіх українського народу і його війська

 - сказав Тарнавський.

Він зазначив, що найголовніша помилка ворога – це те, що він не розраховував на таке об'єднання нашої нації, на ту підтримку, яка сьогодні продовжується.

"Тому, якщо хтось каже, що це глухий кут – ні, це не глухий кут, це сьогодні наш стан", - наголосив Тарнавський.

Командувач також сказав, що однією з причин провалу контрнаступу була серйозна підготовка оборони ворога.

"Ми розуміємо, що одна із головних причин – це добре підготовлена оборона. Я скажу, що ворог готувався. І повторюю, що це одна із найсильніших армій світу. Його оборона складалася не з одного, а з декількох рубежів. Противник звів ці оборонні рубежі не за один місяць, а впродовж того періоду, коли ми готувалися до наступальних дій. Тому що розвідка працює цілодобово", - додав Тарнавський.

Крім того, він зазначив, що рф використовує свої сильні сторони – це живу силу, ділянки мінування, підготовлені позиції, а також готовність без жалю кидати на смерть свій особовий склад, а також ворог має перевагу в авіації.

Нагадаємо

російські військові копіюють найбільш ефективні дії бійців ЗСУ на фронті, проводячи атаки групами. 

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ситуація на фронті не зайшла в глухий кут - Тарнавський

     • 30846 переглядiв

    Помер колишній голова Бундестагу Вольфганг Шойбле

     • 116210 переглядiв