syrskyi-nakazav-provesty-perevirku-za-materialamy-opublikovanymy-slidstvoinfo-shchodo-povistky-dlia-zhurnalista

Сирський наказав провести перевірку за матеріалами, опублікованими "Слідство.Інфо" щодо повістки для журналіста

 • 38402 переглядiв

На підставі матеріалів, оприлюднених "Слідство.інфо", Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії Олександр Сирський призначив службову перевірку командувачу Сухопутних військ щодо ситуації, пов'язаної з повісткою журналісту за його розслідування щодо посадовця СБУ.

"За матеріалами, опублікованими Громадською організацією "Слідство.Інфо", мною визначено завдання командувачу Сухопутних військ ЗСУ провести службову перевірку". Про це повідомляє Головнокомандувач Збройних Сил України, генерал армії Олександр Сирський, передає УНН.

Деталі

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський відреагував на ситуацію, пов'язану із повісткою журналісту за його розслідування щодо посадовця СБУ.

На початку свого звернення генерал Сирський висловив повагу та визнання важливості ролі журналістів у протидії російській агресії та захисту інформаційного простору. Він також підкреслив внесок професійних медійників у боротьбу та відзначив, що їхня діяльність є надзвичайно важливою для майбутньої перемоги України.

Насамперед, висловлюємо повагу і визнання важливості внеску журналістів у боротьбу з російськими загарбниками, зокрема і в інформаційному просторі. Військовослужбовці щиро вдячні працівникам медіа, які нині допомагають боронити інформаційний простір України та світу від російської пропаганди. Їх внесок у майбутню Перемогу України – безпрецедентний

- заявив Олександр Сирський.

Генерал зазначив, що керівництво Збройних Сил України поважає професійну діяльність журналістів, яка охороняється законодавством країни. Він засудив будь-які випадки порушень, навіть з боку військових посадових осіб, та наголосив на проведенні службової перевірки у зв'язку з опублікованими матеріалами.

За матеріалами, опублікованими Громадською організацією "Слідство.Інфо", мною визначено завдання командувачу Сухопутних військ ЗСУ провести службову перевірку. За результатами службової перевірки будуть прийняти відповідні рішення.

- поінформував Олександр Сирський.

"Слідство.Інфо": ТЦК хотіло виписати повістку журналісту за його розслідування щодо посадовця СБУ 06.04.24, 14:48

Популярні

Новини по темі

У Харкові прогримів вибух

 • 33603 переглядiв