syly-oborony-na-tavriiskomu-napriamku-za-dobu-likviduvaly-maizhe-300-okupantiv

Сили оборони на Таврійському напрямку за добу ліквідували майже 300 окупантів

 • 2979 переглядiв

Українські Сили оборони на Таврійському напрямку продовжують завдавати втрат російським окупантам. За минулу добу на Таврійському напрямку українські війська знищили майже 300 окупантів, техніку та склад боєприпасів росіян.

Сили оборони на Таврійському напрямку продовжують завдавати втрат російським окупантам. Минулої доби на таврійському напрямку українські військові знищили майже 300 окупантів, техніку та склад боєприпасів росіян. Про це УНН повідомляє із посиланням на Об'єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку.

Загальні втрати ворога склали 283 особи. 3 окупанти здалися в полон. Знищено 8 одиниць військової техніки. Зокрема, 1 ББМ, 4 БпЛА, 3 автомобілі. Знищено 1 склад боєприпасів

   - йдеться у повідомленні.

Деталі

Як повідомляється, минулої доби на Таврійському напрямку ворог завдав 1 авіаудар, 1 ракетний удар, провів 29 бойових зіткнень та здійснив 544 артобстріли.

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку. Безуспішними були наступальні дії противника східніше Новокалинового, Новобахмутівки, Сєверного та Авдіївки Донецької області, де Силами оборони відбито 12 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Красногорівки, Мар’їнки та Побєди Донецької області, де українські воїни відбили 16 атак.

На Шахтарському напрямку загарбники вели штурмові дії біля Старомайорського Донецької області, успіху не мали.

Водночас, як повідомляється, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росіяни намагались атакувати на Бахмутському та Куп’янському напрямках. Всі атаки відбиті - Сирський

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон під ворожим вогнем: у місті чути вибухи

     • 2461 переглядiв

    Джамалу оголосили в розшук у росії - росЗМІ

     • 4745 переглядiв

    Негода залишила без світла понад 80 міст і сіл в Україні

     • 2884 переглядiв

    Рейтинг Байдена впав до мінімуму на тлі війни в Газі – опитування

     • 3586 переглядiв