ukenru
sud-viznachiv-rozmir-zastavi-golovi-ukreksimbanku

Суд визначив розмір застави голові "Укрексімбанку"

 • 8772 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді застави голові "Укрексімбанку" Олександру Гриценку, якого підозрюють у сприянні легалізації доходів, одержаних незаконним шляхом високопосадовцями часів Януковича, передає кореспондент УНН.

Так, суд ухвалив застосувати до Гриценка запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 2 млн 998 тис. 681 грн з покладанням на нього обов’язків. А саме Гриценко зобов’язаний внести заставу упродовж 5 днів, з’являтися до слідчого, не виїздити за межі Києва, в якому живе, без дозволу слідчого, повідомляти слідчому про зміну свого місця проживання та роботи, здати закордонний паспорт. Обов’язки покладені до 10 січня 2020 року.

Також суд звільнив Гриценка з під варти.

Як повідомлялося, ГПУ просила запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 100 млн грн.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України затримали одного із членів правління АТ “Укрексімбанку” за дорученням Генеральної прокуратури України. У суботу, 16 листопада, з’явилась інформація, що у Києві невідомі викрали голову АТ “Укрексімбанк”. Проте згодом джерело УНН повідомило, що Гриценка не викрали, а затримали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП