ukenru
stalo-vidomo-yak-pratsyuye-borispilskiy-ekspres

Стало відомо, як працює Бориспільський експрес

 • 14300 переглядiв

КИЇВ.10 січня. УНН. На сьогоднішній день Kyiv Boryspil Express виконує майже всі рейси за графіком, щодня перевозячи до 2 тисяч пасажирів. Про це заявив в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов під час засідання уряду, передає УНН.

"На сьогодні 99,6% - за графіком, як говорить міжнародний досвід,це дуже високий показник", - зазначив Кравцов, відповідаючи на саркастичне запитання прем’єр-міністра Володимира Гройсмна, як працює Бориспільський експрес.

За його словами, щодня експрес перевозить не менше 1,5-2 тисячі пасажирів.

При цьому він додав, що в роботі експресу було "декілька невеликих збоїв", і лише 1 пасажир запізнився на літак через зупинку експресу – однак йому компенсували всі витрати.

Нагадаємо, 29 грудня через збій у комп’ютері управління сьогодні сталася затримка курсування експресу сполученням Київ – аеропорт "Бориспіль".

4 грудня УНН повідомляв, що експрес до аеропорту "Бориспіль" вдруге за тиждень заглух посеред дороги.

"Укрзалізниця" почала скасовувати потяги Kyiv Boryspil Express в аеропорт  Бориспіль на п'ятий день після початку регулярного сполучення між Києвом і головними повітряними воротами України.

1 грудня УНН повідомляв, що пасажири Kyiv Boryspil Express, що курсує між Києвом та МА "Бориспіль" стрибали в сніжні кучугури та бігли аби встигнути на авіарейси, оскільки експрес зламався уже на другий день роботи.

Українські Національні Новини

Суспільство