spravzhnia-nezalezhnist-zavzhdy-ye-rezultatom-vyhranykh-bytv-zelenskyi-naholosyv-na-spilnykh-tsinnostiakh-u-pryvitanni-do-dnia-nezalezhnosti-ssha

"Справжня незалежність завжди є результатом виграних битв": Зеленський наголосив на спільних цінностях у привітанні до Дня незалежності США

 • 21337 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський у привітанні Сполучених Штатів із Днем незалежності вказав, що Україна та США однаково цінують незалежність і покладаються на хоробрих захисників, даруючи світові надію, що свобода перемагатиме завжди, і що свобода має зміцнюватися завдяки перемогам щоразу, як тиранія намагається її знищити, пише УНН.

Деталі

"Вітаємо всіх наших американських друзів із Днем незалежності США! Ми розуміємо, що означає незалежність для вас, американців, і ви бачите, що для нас, українців, вона означає те саме. Ми однаково цінуємо незалежність і покладаємося на наших хоробрих чоловіків і жінок, які її захищають. Разом ми даємо надію людям в усьому світі. Надію на те, що свобода перемагатиме завжди", - написав Зеленський у X.

Президент підкреслив, що "справжня незалежність завжди є результатом виграних битв, а свобода має зміцнюватися завдяки перемогам щоразу, як тиранія намагається її знищити". "Різні покоління американців та українців переконалися в цьому на власному досвіді, і вкрай важливо, щоб нинішні покоління передали своїм дітям та онукам впевнену незалежність та міцну свободу", - зазначив він.

"Цього дня ми долучаємося до нашого надійного союзника, щоб ушанувати цю найвищу цінність для обох наших народів. Ми робимо це з глибокою вдячністю за всю підтримку, яку Сполучені Штати надали і продовжують надавати Україні в її боротьбі за свободу, незалежність і безпеку, – не лише свою власну, а й усіх вільних народів. Дякуємо, Америко! Дякуємо кожному американському серцю, яке б'ється в унісон із відважними українськими серцями, що виборюють незалежність. Бажаю Сполученим Штатам і всім американцям сили, єдності й непохитної віри в перемогу добра над злом, свободи над тиранією, життя – над терором", - підсумував Зеленський.

США вважають безпекову угоду частиною "мосту" до членства України в НАТО - представник Держдепу02.07.24, 17:15

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    білорусь офіційно приєдналась до ШОС

     • 16141 переглядiв

    У нас стоїть 14 не укомплектованих бригад – Зеленський

     • 31629 переглядiв