sprava-plivok-oask-apelyatsiyniy-sud-pidtverdiv-scho-pavlo-vovk-ne-ye-pidozryuvanim

Справа "плівок ОАСК": апеляційний суд підтвердив, що Павло Вовк не є підозрюваним

 • 34719 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Київський апеляційний суд підтвердив рішення про те, що голова ОАСК Павло Вовк не є підозрюваним у справі так званих "плівок ОАСК", яку розслідує НАБУ. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ОАСК.

"Київський апеляційний суд відмовив у апеляції прокурора на рішення Печерського районного суду міста Києва, яким було встановлено факт того, що голова Окружного адміністративного суду міста Києва Павло Вовк не є підозрюваним у справі, яку розслідує НАБУ", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що апеляція мотивувала це тим, що рішення набуло законної сили і не підлягає оскарженню, про що і було зазначено у самій ухвалі.

"Йдеться про рішення від 1 жовтня 2020 року, яким слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва зобов’язав компетентну посадову особу Офісу Генерального прокурора виключити з Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про дату та час повідомлення про підозру Вовку Павлу В'ячеславовичу у кримінальному провадженні № 42014100020000046 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 2 ст. 369-2, ч. 2 ст. 344 КК України", - зазначається у повідомленні.

В ОАСК наголошується, що таким чином, голова ОАСК Павло Вовк на даний час не має статусу підозрюваного у даному кримінальному провадженні.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд продовжив до 17 січня 2021 року строк досудового розслідування у справі так званих "плівок ОАСК", де підозрюваними, зокрема був голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк, його заступник Євген Аблов.

Як повідомлялося, голові Окружного адміністративного суду міста Києва Павлу Вовку, його заступнику, п’ятьом суддям ОАСК та голові Державної судової адміністрації України було повідомлено про підозру.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі