spozhyvannia-elektryky-stabilizuvalosia-na-odnomu-rivni-potuzhnu-tekhniku-varto-vmykaty-vden-ukrenerho

Споживання електрики стабілізувалося на одному рівні, потужну техніку варто вмикати вдень - Укренерго

 • 14052 переглядiв

Споживання електроенергії в Україні стабілізувалось. Укренерго рекомендує використовувати потужні електроприлади з 11:00 до 15:00, коли в енергосистемі найбільше електроенергії завдяки сонячним електростанціям.

Споживання електроенергії в Україні стабілізувалося на одному рівні, і хоч відключення сьогодні не прогнозуються, варто користуватися потужними електроприладами вдень, з 11:00 до 15:00, повідомили у НЕК "Укренерго" у четвер, пише УНН.

Деталі

"Застосування заходів обмеження сьогодні не прогнозується. Споживання стабілізувалось на одному рівні. Вчора, 31 липня, добовий максимум був таким самим, що й позавчора, 30 липня. Сьогодні, 1 серпня, на 9:30 споживання також відповідає позначці вчорашнього ранку", - повідомили у компанії.

Але, як вказано,  енергосистема все ще відновлюється після восьми масованих атак росіян. На енергооб’єктах тривають аварійні та планові ремонти.

"За можливості, перенесіть користування потужними електроприладами на денні години – з 11:00 до 15:00. Це період, коли в енергосистемі найбільше електроенергії завдяки активній роботі сонячних електростанцій", - зазначили в Укренерго.

Відключень світла не планується, 486 населених пунктів без електрики - Міненерго01.08.24, 10:38

Популярні

Новини по темі

На Запоріжжі через удар рф пошкоджено газопровід

 • 26454 переглядiв

У Грузії набув чинності закон про "іноагентів"

 • 12700 переглядiв

Умєров: додаткові ресурси на оборону критично важливі

 • 27203 переглядiв