skrypnyk-pokynuv-posadu-holovnoho-trenera-metalista-1925

Скрипник покинув посаду головного тренера “Металіста 1925”

 • 16866 переглядiв

Після поразки від «Лівого берега» в турнірі за право грати в УПЛ, Віктор Скрипник покинув посаду тренера «Металіста 1925». За 14 матчів під його керівництвом команда здобула лише 1 перемогу.

Віктор Скрипник після поразки від "Лівого берега" в турнірі чотирьох, в якому розігрувалося право зіграти в УПЛ в цьому сезону, покинув посаду головного тренера "Металіста 1925".

Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу клубу.

Деталі

Сьогодні відбулася розмова президента "Металіста 1925" Володимира Носова та головного тренера команди Віктора Скрипника. Власник клубу задовольнив прохання Скрипника про припинення співпраці за згодою сторін. Разом із Віктором Скрипником клуб залишає і його тренерський штаб

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що про те, хто надалі тренуватиме команду - клуб повідомить найближчим часом.

Доповнення

У сезоні УПЛ 2023/2024 "Металіст 1925" посів останнє місце в таблиці та вилетів до Першої ліги. Однак, після зняття з УПЛ "Дніпро-1" клуб отримав шанс зберегти прописку у вищому дивізіоні.

Виконком Української Асоціації Футболу ухвалив рішення з приводу заміни СК "Дніпро-1" в Українській Прем'єр-лізі: буде проведено перехідний турнір з чотирьох клубів, переможець якого замінить спортивний клуб з Дніпра.

Склад учасників: "Минай", "Металіст 1925", "Лівий берег" та "Епіцентр". Вчора, команда Скрипника, поступившись у серії післяматчевих пенальті "Лівому берегу", остаточно вилетіла до Першої ліги. У фінальному матчі турніру за право зіграти в УПЛ "Лівий берег" зустрінеться з "Минаєм", який також у серії пенальті обіграв "Епіцентр".

Віктор Скрипник очолював "Металіст 1925" з 20 грудня 2023 року. Під керівництвом Скрипника харків'яни, враховуючи лише офіційні ігри, провели всього 14 матчів, в яких отримали 1 перемогу, 1 нічию та 8 поразок.  

Павло Башинський

Спорт

Популярні

Новини по темі