ukenru
sk-rf-porushiv-kriminalnu-spravu-cherez-zbitiy-rosiyskiy-il-20

СК РФ порушив кримінальну справу через збитий російський Іл-20

 • 8966 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Головне військово-слідче управління Слідчого комітету Російської Федерації порушило кримінальну справу у зв'язку з катастрофою російського літака Іл-20 над Середземним морем. Про це повідомила прес-служба російського відомства, передає УНН.

"Головним військово-слідчим управлінням СК Росії порушено кримінальну справу за фактом аварії літака Іл-20 над Середземним морем", - йдеться у тексті повідомлення.

Крім того, у відомстві зазначили, що на місці події спільно з представниками міноборони РФ працюють слідчі і криміналісти слідкому Росії. Вони встановлюють усі обставини і причини події.

Нагадаємо, вчора, 18 вересня, постійний представник САР при ООН Башар Джаафарі висловив глибокі співчуття Росії у зв'язку із загибеллю екіпажу збитого сирійськими ППО Іл-20.

Раніше президент Росії Володимир Путін заявив, що у зв'язку з катастрофою Іл-20 в небі над Латакією будуть застосовані додаткові заходи, які будуть забезпечувати безпеку російських військовослужбовців і військових об'єктів в Сирійській Арабській Республіці.

Українські Національні Новини

Новини Світу