ukenru
sistemi-ppo-na-pivnochi-efektivni-general-leytenant-nayev

Системи ППО на півночі ефективні - генерал-лейтенант Наєв

 • 627662 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Системи протиповітряної оборони в Північній операційній зоні ефективні. На озброєнні українських підрозділів стоять зразки як західної техніки, так і української. Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв у відеозверненні, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Системи протиповітряної оборони в Північній операційній зоні ефективні. На озброєнні наших підрозділів протиповітряної оборони стоять зразки як західної техніки, так і української. Всі без виключення військовослужбовці добре вмотивовані, мають чималий бойовий досвід і вміло його використовують під час відбиття як атак безпілотних літальних апаратів, так і крилатих ракет. Звісно, ми розуміємо: якщо буде більше зразків західної техніки, то і ефективність нашої системи протиповітряної оборони значно підвищиться», - сказав Наєв.

Деталі

За його словами, наразі всі сили та засоби забезпечені відповідними ракетами, особовий склад навчений, вмотивований та вірить у те, що кожна ціль в повітрі буде збита.

«Ми працюємо над тим, щоби досягти такого результату і щоденно підвищуємо готовність наших сил до відбиття загрози з повітря», - додав Наєв.

Доповнення

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомляв, що станом на зараз на території білорусі не спостерігається ударних угруповань, які здатні здійснити спробу наступу на Київ.

Українські Національні Новини

Війна