shveitsariia-rozshyriuie-sanktsii-proty-rosii-stosuietsia-zaborony-na-almazy

Швейцарія розширює санкції проти росії: стосується заборони на алмази

 • 22389 переглядiв

Швейцарія ухвалила подальші заходи 14-го пакету санкцій ЄС проти росії. Зміни включають уточнення заборони на російські алмази та продовження термінів видачі дозволів на вилучення інвестицій з росії.

Швейцарія продовжила розширення санкцій проти росії - було ухвалено подальші заходи 14-го пакету санкцій ЄС проти росії, що включають уточнення заборони на російські алмази, передає УНН із посиланням на уряд Швейцарії.

"21 серпня Федеральна рада ухвалила ухвалити подальші заходи 14-го пакету санкцій ЄС проти росії. Вони включають уточнення заборони на російські алмази, що робить їх міжнародно узгодженими. Ефективне впровадження санкцій проти росії та міжнародна координація мають велике значення для Федеральної ради. Федеральна рада також продовжила терміни видачі дозволів на вилучення інвестицій з росії. Мета полягає в тому, щоб швейцарські компанії могли законно припинити свою діяльність у росії. Зміни набудуть чинності 27 серпня", - йдеться у повідомленні.

Додамо

14-й пакет санкцій, прийнятий ЄС 24 червня, передбачає низку додаткових заходів, які зараз детально вивчаються. Голова EAER поінформував Федеральну раду про заходи на засіданні 21 серпня. Федеральна рада обговорить ці заходи найближчим часом.

Швейцарія приєдналась до 14-го пакета санкцій ЄС проти рф 09.07.24, 13:50

Антоніна Туманова

Економіка

    Популярні

    Новини по темі