shmyhal-oznaiomyvsia-z-robotoiu-odnoho-z-enerhoobiektiv-u-kharkovi-i-zaklykav-mista-vstanovliuvaty-alternatyvni-dzherela-enerhii

Шмигаль ознайомився з роботою одного з енергооб’єктів у Харкові і закликав міста встановлювати альтернативні джерела енергії

 • 19922 переглядiв

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль закликав міста встановлювати альтернативні джерела енергії для забезпечення безперебійного енергопостачання об'єктів критичної інфраструктури під час свого візиту на електростанцію в Харкові.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль ознайомився з роботою одного з енергооб’єктів у Харкові і закликав міста встановлювати альтернативні джерела енергії, щоби забезпечити безперебійне електропостачання об’єктів критичної інфраструктури, передає УНН.

За словами Шмигаля, на території об'єкту було встановлено 4 когенераційні газопоршневі установки сумарною потужністю 6 МВт.

"Це дозволить постачати тепло мешканцям міста у разі відсутності електроенергії. Наразі ведуться переговори з партнерами про встановлення додаткових газотурбінних установок", - відзначив прем'єр.

Шмигаль закликав інші міста так само встановлювати альтернативні джерела енергії, щоби забезпечити безперебійне електропостачання об’єктів критичної інфраструктури.

"Уряд зі свого боку продовжить надавати підтримку регіонам. Для підготовки до опалювального сезону Харківській області ми в червні виділили додаткові 2,5 млрд грн", - резюмував він.

Безперебійне електропостачання для військових та підготовка до зими: Шмигаль розповів про надані доручення05.07.24, 17:29

Популярні

Новини по темі

Вибухи пролунали у Херсоні - ЗМІ

 • 19479 переглядiв

Випадок правця виявили у нещепленої дитини на Львівщині

 • 12686 переглядiв

Війська рф атакували Берислав: поранено 94-річну жінку

 • 20269 переглядiв