shmyhal-obhovoryv-z-yebrr-hranty-dlia-msp-zelenu-enerhetyku-ta-rozvytok-pererobky-y-opk-zaruchyvsia-pidtrymkoiu

Шмигаль обговорив з ЄБРР гранти для МСП, зелену енергетику та розвиток переробки й ОПК: заручився підтримкою

 • 25651 переглядiв

Прем'єр-міністр України обговорив з ЄБРР грантову підтримку для МСП, розмінування та зеленої енергетики, розвиток переробки та ОПК, при цьому ЄБРР запевнив у продовженні підтримки.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з керівництвом Європейського банку реконструкції та розвитку. Сторони обговорили грантову підтримку МСП, розвиток переробної та оборонної промисловості, розмінування та "зелену" енергетику. У ЄБРР запевнили у продовженні підтримки. Про це очільник уряду повідомив у середу у соцмережах, пише УНН.

Деталі

"Провели зустріч із керівництвом ЄБРР на чолі з першим віцепрезидентом Юргеном Рігтерінком. (...) Обговорили наші пріоритети в економіці. Зокрема грантову підтримку малого й середнього бізнесу, розвиток переробки й ОПК, гуманітарне розмінування, "зелену" енергетику", - повідомив Шмигаль у Telegram.

Прем'єр-міністр вказав, що від початку повномасштабного вторгнення ЄБРР інвестував уже понад 3 млрд євро в економіку України. "Насамперед у підтримку енергетичної безпеки, інфраструктури, сфери продовольства, торгівлі та приватного сектору", - зазначив він.

"Подякував за суттєве збільшення інвестицій в Україну та отримав запевнення, що ЄБРР продовжить підтримувати українську економіку", - повідомив Шмигаль.

Зеленський у Києві зустрівся з президенткою ЄБРР29.09.23, 14:50 • [views_153165]

Популярні

Новини по темі

З-під завалів у Сумах деблокували другу жертву атаки рф

 • 24236 переглядiв