shche-73-zhyteliv-evakuiovano-z-pokrovskoho-raionu-donechchyny-sered-nykh-21-dytyna

Ще 73 жителів евакуйовано з Покровського району Донеччини. Серед них - 21 дитина

 • 23866 переглядiв

Рятувальники евакуювали 73 людей з Покровського району Донецької області, серед них 21 дитина та 7 маломобільних осіб. Влада закликає громадян не ризикувати життям і наголошує на необхідності евакуації.

Рятувальники евакуювали 73 людей з Покровського району Донецької області. Серед них - 21 дитина та 7 маломобільних осіб. Про це УНН повідомляє із посиланням на ДСНС.

"73 мешканців, серед яких 21 дитина та 7 маломобільних осіб, евакуювали рятувальники Донеччини в Покровському районі", - повідомили в ДСНС.

Також додали, що влада закликає громадян не ризикувати життям і здоров'ям та наголошує на необхідності евакуації.

Доповнення 

Російські війська за минулу добу 13 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Внаслідок атак загинули 4 людини, 5 поранені, пошкоджено десятки будинків.

Нагадаємо  

В Донецькій області  у червні було ухвалено рішення про проведення примусової евакуації дітей з їх батьками або іншими законними представниками з низки селищ  Лиманської та  Іллінівської громад. Примусову евакуацію  дітей з їх батьками проведуть з селища Дробишеве Лиманської громади та сіл Нова Полтавка, Новооленівка, Олександропіль, Романівка Іллінівської громади. 

Популярні

Новини по темі