ukenru
sche-odnogo-boyovika-lnr-zasudili-na-8-rokiv

Ще одного бойовика "ЛНР" засудили на 8 років

 • 9542 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. У Луганській області до 8 років позбавлення волі засуджено бойовика, який служив в підрозділах силового блоку терористичної організації "ЛНР". Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури області.

"Під час досудового розслідування та судового розгляду встановлено, що мешканець м. Голубівка (Кіровськ) з 2017 року брав участь у незаконній діяльності "4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу" та "3-го відділення 1-го взводу механізованої роти 14-го мотострілкового батальйону" "Народної міліції" терористичної організації "Луганська народна республіка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-службі, під час несення служби в підрозділах силового блоку терористичної організації "ЛНР" бойовик перешкоджав відсічі збройної агресії Російської Федерації на тимчасово окупованій території Луганської області. Зокрема, брав участь у діяльності на боці терористів проти сил Антитерористичної операції (АТО) та Операції об’єднаних сил (ООС) на території населених пунктів Жолобок Попаснянського району та Сентянівка (Фрунзе) Слов’яносербського району.

У лютому 2019 року військовослужбовці ЗСУ затримали зловмисника поблизу смт Донецький Луганської області, де проходить лінія зіткнення з тимчасово окупованими територіями.

За вироком Кремінського районного суду зловмисника визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (Створення терористичної групи чи терористичної організації) КК України та призначено йому покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, організатора "референдуму" на підтримку "ЛНР" заочно засудили до 7 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП