ruslan-rotan-prypynyv-spivpratsiu-z-uaf

Руслан Ротань припинив співпрацю з УАФ

 • 12719 переглядiв

Контракт головного тренера олімпійської збірної України Руслана Ротаня та його штабу з УАФ закінчився. За час роботи Ротаня молодіжна збірна провела 47 матчів, а олімпійська - 11.

Закінчився контракт головного тренера олімпійської збірної України Руслана Ротаня та його тренерського штабу. Про це повідомляє УНН із посиланням на Українську асоціацію футболу.

Контракт Руслана Ротаня та його тренерського штабу з УАФ закінчився

 – інформує пресслужба федерації.

Нагадаємо:

Руслан Ротань був призначений головним тренером молодіжної збірної України 28 грудня 2018 року. Під його керівництвом молодіжна збірна України провела 47 матчів. Також під керівництвом тренерського штабу Руслана Ротаня олімпійська збірна України зіграла 11 матчів.

Одного разу Руслан Ротань зі своїми асистентами був виконувачем обов’язки головного тренера національної збірної України 

– нагадує пресслужба УАФ.

Вже зіграли в національній команді 15 футболістів, які раніше дебютували в молодіжній збірній під керівництвом Руслана Ротаня.

Дев’ять із них були у складі збірної України на Євро-2024.

Під час роботи в збірних України до тренерського штабу Руслана Ротаня входили Василь Кардаш, Олександр Мелащенко, Віталій Рева, Сергій Кравченко, Олексій Чистяков, Євген Баришніков та Євген Гресь.

Збірна України з футболу програла Аргентині та вибула з Олімпіади-2024 30.07.24, 20:10

Ігор Тележніков

Спорт

Популярні

Новини по темі

Руслан Ротань припинив співпрацю з УАФ

 • 12719 переглядiв

Румунія знешкодила дрейфуючу міну на березі Чорного моря

 • 13543 переглядiв