ukenru
rozvidka-golovne-operativne-zavdannya-okupantiv-diyi-na-skhodi

Розвідка: головне оперативне завдання окупантів – дії на сході

 • 553947 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Головне оперативне завдання окупантів – дії на сході України, розповів у коментарі одному з українських телеканалів представник ГУР МОУ Андрій Юсов. Він додав, що активізацію російських окупаційних військ, яка нині триває, не варто порівнювати з повномасштабним вторгненням, інформує УНН.

Цитата

"Ми бачимо, що вони не можуть виконати поставлені завдання, однак це не означає, що подальших спроб не буде. У ворога є резерв, є накопичена жива сила, щоправда, разом з тим є проблема з технікою та БК", – повідомив Юсов.

Деталі

За його словами, окупанти розуміють, що продовження українського контрнаступу й операції зі звільнення українських територій неминучі. Юсов наголосив, що ЗСУ готуються, і "цей план буде втілено в життя".

"Тому ворог поспішає і зараз продовжує робити міцні атаки й по Вугледару, і по Бахмуту, розуміючи, що наступ українських сил неминучий, намагаючись його збити певним чином", - підсумував він.

Нагадаємо

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі під час пресконференції за підсумками "Рамштайну" заявив, що російські окупанти зосереджують "більшість своїх зусиль" навколо Бахмута, тому українським захисникам важливо вистояти та утримати місто.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП