rozminuvannia-proryv-kordonu-znyshchennia-oboronnykh-rubezhiv-protyvnyka-poloneni-u-henshtabi-pokazaly-pershi-hodyny-operatsii-v-kurskii-oblasti

Прорив кордону і знищення оборонних рубежів противника: у Генштабі показали перші години операції в курській області

 • 16124 переглядiв

Генштаб ЗСУ оприлюднив відео перших годин операції в курській області 6 серпня 2024 року. Ключовими факторами успіху стали підготовка, раптовість, бойовий дух та інформаційна тиша.

У Генеральному штабі ЗСУ показали перші години наступальної операції Сил оборони в курській області 6 серпня, який увійде в історію російсько-української війни. На початковому етапі визначальними стали підготовка, раптовість, бойовий дух та інформаційна тиша, зазначили у Генштабі, передає УНН.

Деталі

"Розмінування, прорив кордону, знищення оборонних рубежів противника, робота авіації, артилерії, полонені. Перші години наступальної операції Сил оборони в курській області рф 6 серпня 2024 року. День, який увійде в історію російсько-української війни. Ретельна підготовка, планування, раптовість, бойовий дух та інформаційна тиша стали визначальними на початковому етапі операції", - повідомили в Генштабі у соцмережах.

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомляв про створення військової комендатури на підконтрольній території курської області. Українські сили, як повідомлялося, взяли під контроль 82 населені пункти, просунувшись на 35 км і контролюючи понад 1000 кв. км території рф.

Популярні

Новини по темі

Лідера перуанської банди заарештовано в США

 • 10889 переглядiв

Генштаб: 144 бої за добу, найгарячіше на Покровському напрямку

 • 14213 переглядiв