rosiyani-vnochi-zavdali-raketniy-udar-po-kramatorsku-zranku-obstrilyali-z-gradiv-avdiyivku

росіяни вночі завдали ракетний удар по Краматорську, зранку обстріляли з "Градів" Авдіївку

 • 313133 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Російські окупанти посеред ночі завдали ракетного удару по Краматорську, а зранку під обстріли з артилерії і «Градів» потрапила Авдіївка у Донецькій області. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — є пошкоджені будинки, за попередньою інформацією, без жертв», - написав Кириленко.

Деталі

За його словами, на Волноваському напрямку зруйновано будинок у Богоявленці Вугледарської громади. На Донецькому, з його слів, напрямку ворог стріляв по околицях Курахівської громади — пошкоджено лінії електропередач. «В Очеретинській громаді під вогнем Тоненьке та Сєверне. У Мар'їнській ТГ потерпають Мар'їнка, Красногорівка та Новомихайлівка. Зранку під обстріли з артилерії і Градів потрапила Авдіївка — є пошкодження на двох вулицях та на території АКХЗ», - повідомив Кириленко.

Він повідомив також, що на Горлівському напрямку 1 людина поранена у Костянтинівці, у місті пошкоджено 3 багатоповерхівки та 3 приватні будинки. "Відомо про 1 пораненого та 3 пошкоджені багатоповерхівки у Бахмуті. Гучно було на околицях Часовоярської і Соледарської громад", - зазначив голова ОВА.

"Зафіксовано обстріли у Сіверську та Серебрянці Сіверської громади, у Торському і Зарічному Лиманської громади", - повідомив Кириленко.

Доповнення

Російські окупанти за 19 березня поранили ще двох мирних жителів Донецької області.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сі Цзіньпін прилетів до москви

     • 677224 переглядiв

    Країни G7 закликали КНДР відмовитися від ядерної зброї

     • 412933 переглядiв