rosiyani-obstrilyali-fermu-na-kharkivschini-ye-poshkodzhennya

росіяни обстріляли ферму на Харківщині, є пошкодження

 • 558546 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Армія рф протягом минулої доби відкривала вогонь по Харківському, Чугуївському, Куп’янському та Ізюмському районах Харківщини. Постраждалих внаслідок обстрілів немає. Пошкоджена територія ферми та житлові будинки. Про це повідомив у вівторок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Цитата

“Близько 14:00 у Чернещині Ізюмського району відбувся обстріл, пошкоджена територія ферми, без потерпілих”, - написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

Загалом окупанти протягом доби обстріляли з мінометів та артилерії Ветеринарне, Козачу Лопань Харківського району, Бударки Чугуївського району, Петро-Іванівку та Новомлинськ Куп’янського району.

В селищі Козача Лопань Харківського району внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки, на щастя, без жертв.

Також армія рф нанесла удари по Петропавлівці та селі Колісниківка Куп’янського району, без постраждалих.

Доповнення

За словами начальника ОВА, мінна небезпека в Харкивській області залишається високою. У Ізюмі 3 червня на вибуховому пристрої підірвався чоловік 32 років, отримав мінно-вибухові травми. Він був госпіталізований у важкому стані.

За минулу добу піротехнічні підрозділи обстежили 6,4 га території Харківщини, де виявили та знешкодили 85 вибухонебезпечних предметів, зазначив Синєгубов.

Доповнення

2 червня окупанти обстріляли Чугуївський, Ізюмській та Куп’янський райони. Внаслідок обстрілів ніхто не постраждав, пошкоджені будинки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни обстріляли ферму на Харківщині, є пошкодження

     • 558546 переглядiв

    Донеччина: росіяни вбили ще одну людину, поранили двох

     • 387430 переглядiв

    Дніпропетровщина: ворог атакував Нікопольщину БПЛА

     • 377914 переглядiв