rosiiska-ataka-na-okhmatdyt-5-ditei-vyvezly-na-perehospitalizatsyiu

російська атака на "Охматдит": 5 дітей вивезли на перегоспіталізацию

 • 75084 переглядiв

У Києві зі зруйнованого росією корпусу" Охматдиту" 5 дітей вивезли на перегоспіталізацию. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко, передає УНН.

Зі зруйнованого корпусу "Охматдиту" 5 дітей вивезли на перегоспіталізацию

- повідомив Попко.

Міністр МВС Ігор Клименко в ефірі телемарафону повідомив, що на територію "Охматдиту" зараз заїжджає тяжка техніка, яка буде підіймати залізобетонні конструкції для того, щоб визволити людей з підвалу.

Максимально хочемо врятувати медичний персонал, який знаходиться можливо там під завалами, і якщо ще там не дай Бог є діти, то також маємо це зробити. Зараз заїжджає вже тяжка техніка, яка буде після того, як цеглу розібрали та більш дрібні конструкції, підіймати залізобетонні конструкції для того, щоб визволити підвал, тому що ми говоримо про те, що в підвалі під час тривоги знаходився медичний персонал й діти, маємо їх визволити

- розповів Клименко.

Доповнення

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко повідомляв, що через удар, який завдали росіяни по лікарні "Охмадит" в столиці, найбільше постраждав токсикологічний корпус, де дітям робили діаліз.

Направив листи до міжнародних організацій, рф має відповісти за злочини – Омбудсман щодо обстрілу дитячої лікарні "Охматдит"08.07.24, 12:44

Популярні

Новини по темі

Атака рф на Кривий Ріг: кількість постраждалих зросла до 41

 • 53972 переглядiв

У Києві працює ППО - КМВА

 • 48101 переглядiв

Через атаку рф на Дніпро є загиблий та 6 постраждалих

 • 53227 переглядiв

У Києві та області – тривога: ймовірно розвідувальний БПЛА

 • 57263 переглядiв

Донеччина: ворог вранці вдарив по Покровську, 3 загиблих

 • 53073 переглядiв