rosiiany-zbilshyly-tempy-konfiskatsii-maina-ukraintsiv-na-okupovanykh-terytoriiakh-tsentr-natssprotyvu

росіяни збільшили темпи конфіскації майна українців на окупованих територіях - Центр нацспротиву

 • 32668 переглядiв

Російські окупаційні адміністрації доповіли про збільшення темпів виявлення 'безгосподарчого майна' на захопленому півдні України. Це використовується як шантаж для змушення українців повернутися та переоформити право власності.

Окупаційні адміністрації росіян на захопленому півдні України доповіли у москву про збільшення темпів виявлення так званого безгосподарчого майна. Про це заявили у Центрі національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

Російські окупаційні адміністрації продовжують грабувати українців, й навіть пишаються що наростили темпи мародерства. Тобто, ворог хизується що став більше виявляти майно українців, які втекли від окупації. Таке майно "націоналізують", тобто відбирають й передають колаборантам чи російським гастролерам

- заявили в Центрі нацспротиву. 

 У Спротиві пояснили, що ворог використовує цей механізм конфіскації як шантаж, аби змусити українців повернутись на ТОТ й особисто переоформити право власності.

Окупанти засекретили реєстри "націоналізованого" майна - Центр нацспротиву03.06.24, 17:22

Це створює картинку для пропаганди щодо "повернення українців". 

Нагадаємо

У Центрі національного спротиву заявили, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області окупанти проводять інвентаризацію сільськогосподарських земель.

Популярні

Новини по темі

ВООЗ: спека щороку вбиває понад 175 тисяч європейців

 • 11233 переглядiв

Вибух чули у Харкові - ЗМІ

 • 19448 переглядiв

Знамениті окуляри Джона Леннона продані на аукціоні

 • 29547 переглядiв