rosiiany-vdaryly-po-sloviansku-raketoiu-hrom-e1-politsiia

росіяни вдарили по Слов’янську ракетою "Гром-Е1" - поліція

 • 32877 переглядiв

росіяни влучили ракетою "Гром-Е1" у житловий район Слов'янська, пошкодивши будинки та автомобілі, але про жертви не повідомляється.

російські війська сьогодні вранці вдарили по житловому кварталу Слов’янська Донецької області бомбою "Гром-Е1". За попередньою інформацією, люди не постраждали.  Про це у понеділок повідомило ГУ НП в Донецькій області, передає УНН. 

Деталі 

Як повідомляється, ворожа атака сталася близько 6:50. Внаслідок обстрілу руйнувань зазнали 2 багатоквартирних будинки, заклад освіти, будівля банку та шість цивільних автомобілів.

На місці влучання працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група поліції, інші профільні служби. Правоохоронці обходять прилеглі будинки, з’ясовують, чи є постраждалі, яка потрібна допомога.

Зібрані поліцейськими матеріали буде спрямовано до СБУ. Правова кваліфікація воєнного злочину рф – ч.1 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Доповнення 

Четверо чоловіків у віці від 36 до 86 років загинули в результаті артилерійського обстрілу Сіверська Донецької області минулої ночі.

Популярні

Новини по темі

росіяни вдарили по Слов’янську ракетою "Гром-Е1" - поліція

 • 32877 переглядiв

Вибухи пролунали у Кропивницькому - ЗМІ

 • 20504 переглядiв

В агробізнесі МХП з'явився новий напрям - овочівництво

 • 46813 переглядiв