rf-zdiisnyla-nyzku-atak-na-donechchynu-kilkist-zahyblykh-zrosla-do-trokh-a-poranenykh-do-19

рф здійснила низку атак на Донеччину: кількість загиблих зросла до трьох, а поранених - до 19

 • 19634 переглядiв

11 липня 2024 року в результаті російських обстрілів у Донецькій області загинули 3 людини, в тому числі 15-річний хлопчик, і ще 19 отримали поранення, були пошкоджені житлові будинки та транспортні засоби.

Армія рф сьогодні здійснила низку атак на Донеччину. У результаті - троє людей загинуло і ще 19 - отримали поранення, передає УНН із посиланням на прокуратуру Донецької області.

Деталі

11 липня 2024 року зс рф обстріляли село Новоселівка Перша Очеретинської ОТГ. Від влучання засобів ураження загинув 58-річний чоловік, ще один місцевий житель 37 років зазнав осколкових поранень. Він перебував біля власного будинку.

У місті Сіверську в результаті обстрілу травми, несумісні з життям, отримав містянин 63 років.

Також окупанти завдали удару по місту Лиман. Внаслідок атаки дістав тілесні ушкодження 79-річний пенсіонер. В результаті обстрілу селища Райгородок, ймовірно, з РСЗВ "Торнадо-С" отримали поранення троє чоловіків та жінка віком від 37 до 62 років.

Крім того, під час ракетного обстрілу міста Мирноград відбулось пряме влучання у багатоквартирний будинок. Від отриманих множинних осколкових поранень загинув 15-річний хлопець. Одинадцять мешканців, зокрема, дівчинка та хлопчик 13 років зазнали травм різного ступеня тяжкості. Ще двоє містян травмовані на вулиці.

Усіх постраждалих доставлено до медичних закладів для надання кваліфікованої допомоги. В населених пунктах пошкоджені житлові будинки, господарські споруди, автотранспорт.

За даними правоохоронців, тип озброєння, використаного ворогом для атак, уточнюється.

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Популярні

Новини по темі