rf-vydiliaie-dodatkovi-syly-dlia-bielhorodskoi-oblasti

рф виділяє "додаткові сили" для бєлгородської області

 • 11915 переглядiв

Міністр оборони рф бєлоусов заявив про виділення додаткових сил для "завдань безпеки" в бєлгородській області. Планується підвищити ефективність управління військами та взаємодію з іншими силовими відомствами.

Міністр оборони рф андрій бєлоусов заявив про виділення "додаткових сил і засобів", які будуть спрямовані для виконання "завдань" для безпеки в бєлгородській області.  Про це повідомляє мо рф, передає УНН

Деталі 

Як розповіли в міноборони рф, бєлоусов провів чергову нараду з питань гарантування безпеки населення та об'єктів інфраструктури на прикордонних територіях країни в курській, брянській і бєлгородській областях. 

Повідомляється, що були обговорені "додаткові заходи забезпечення цілісності та недоторканності території, а також захисту населення та інфраструктури в бєлгородській області". 

"Планується заслухати план конкретних дій, який підготовлений генеральним штабом щодо додаткових заходів. Йдеться, насамперед, про підвищення ефективності системи управління військами у взаємодії з іншими силовими відомствами та адміністрацією бєлгородської області, про визначення відповідальних посадових осіб, а також про виділення додаткових сил і засобів, які будуть спрямовані для виконання основних завдань", - наголосив бєлоусов. 

Також він додав, що реалізацію "представленого плану" контролюватиме особисто.

У бєлгородській області режим надзвичайного стану підвищили з регіонального до федерального15.08.24, 11:34

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    рф виділяє "додаткові сили" для бєлгородської області

     • 11915 переглядiв