rf-vnochi-vdaryla-po-donechchyni-za-dobu-cherez-obstrily-5-zahyblykh-ta-7-travmovanykh

рф вночі вдарила по Донеччині, за добу через обстріли 5 загиблих та 7 травмованих

 • 21073 переглядiв

Російські війська атакували кілька населених пунктів Донецької області вночі, пошкодивши 11 цивільних об'єктів. За минулу добу внаслідок обстрілів загинуло 5 мирних жителів, 7 отримали поранення.

У Донецькі області у ніч на 20 серпня російські війська атакували Покровськ, Мирноград, Ганнівку та Сергіївку, є пошкодження 11 цивільних об’єктів. За минулу добу через обстріли рф загинуло п’ять жителів Донеччини, ще семеро зазнали поранень. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію регіону. 

В ніч на сьогодні ворог атакував Покровськ, Мирноград, Ганнівку та Сергіївку. Пошкоджено 11 цивільних об’єктів, з них 5 житлових будинків, заклад освіти, будинок культури, кафе, сільгосптехніку  та автомобілі. За попередньою інформацією, мешканці не постраждали

- розповіли в поліції.

За даними правоохоронців, за минулу добу зафіксувано 2 725  ворожих обстрілів по лінії фронту та житловому сектору.

Влучання сталися в 14 населених пунктах: містах Курахове, Мирноград, Селидове, Сіверськ, Торецьк, Часів Яр, селищах Велика Новосілка, Зарічне, Курахівка, селах Катеринівка, Нове, Новоандріївка, Торецьке, Шахтарське.

Руйнувань зазнали 32 цивільних об’єкти - 18 житлових будинків, адмінбудівля, підприємство, заклад освіти, гаражі, автомобілі.

По Зарічному окупанти вдарили з  РСЗВ "Ураган" - вбили трьох мирних жителів, пошкоджено дві приватних оселі.

Торецьк війська рф накрили з артилерії  - загинула літня жінка, ще троє мешканців поранені, пошкоджено приватний будинок.

У Сіверську внаслідок обстрілу з РСЗВ "Град" одна цивільна особа загинула та одна отримала травми. Пошкоджено 7 приватних осель.

Двох людей травмовано у Часовому Яру, одного  - в Селидовому.  

Окупанти здійснили 376 обстрілів по 9 населених пунктах Запорізької області20.08.24, 07:17

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Київщину: пошкоджено 7 будинків та автомобіль

     • 51127 переглядiв