rf-u-chornomu-mori-zahrozhuie-ne-lyshe-ukraini-a-y-vsomu-tsyvilizovanomu-svitu-umierov

рф у Чорному морі загрожує не лише Україні, а й всьому цивілізованому світу – Умєров

 • 20947 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умеров заявив, що дії росії в Чорному морі, включаючи напади на торгові судна, становлять загрозу глобальній безпеці. Він закликав до подальшої коаліційної підтримки, включаючи навчання пілотів на F-16.

Міністр оборони України Рустем Умєров під час виступу на засіданні Ради міністрів оборони Південно-Східної Європи в Анкарі заявив, що терористичні дії рф в Чорному морі несуть небезпеку всьому вільному світу. Про це повідомило Міноборони України, пише УНН.

росія атакує торгові кораблі під прапорами третіх країн і буде продовжувати доти доки матиме змогу. Ніякі домовленості з росіянами не працюють. Вони роблять лише те, що їм хочеться: терор, голод, нестабільність... Лише зазнавши поразки в Україні, російська федерація не зможе ніколи нікого шантажувати і нікому погрожувати

- сказав Рустем Умєров.

Деталі

За словами Умєрова, асиметричні рішення завдають поразок Чорноморському флоту рф та позбавляють її можливості шантажувати вільний світ. Зважаючи на це міністр оборони закликав партнерів продовжити спільні скоординовані дії для продовження роботи коаліцій з танкової підготовки, а також авіаційної коаліції з тренувань українських пілотів на F-16, ІТ-коаліції та коаліції з розмінування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф втратила надію зберегти Чорне море, як плацдарм для агресії проти інших народів - Зеленський

Ганна Оніщенко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ціни на номерні знаки: усе, що необхідно знати — МВС

     • 32816 переглядiв

    Фракція "Слуга Народу" призупинила членство нардепа Одарченка

     • 25160 переглядiв