rezultaty-stanut-pomitnymy-na-poli-boiu-zaluzhnyi-rozkryv-detali-perehovoriv-u-brytanii

"Результати стануть помітними на полі бою": Залужний розкрив деталі переговорів у Британії

 • 28276 переглядiв

Посол України у Великій Британії Валерій Залужний підбив підсумки дводенної роботи на Саміті Європейського політичного співробітництва. Він провів важливі зустрічі та переговори, спрямовані на зміцнення стратегічного партнерства між країнами.

Посол України у Великій Британії Валерій Залужний повідомив про результати своєї дводенної роботи на Саміті Європейського політичного співробітництва. У своєму телеграм-каналі дипломат розповів про низку важливих зустрічей та переговорів, передає УНН.

Деталі

"Позаду – два дні насиченої роботи на полях Саміту Європейського політичного співробітництва, зустрічі з Прем'єр-Міністром Великої Британії, іноземними лідерами, урядовцями та друзями України у Сполученому Королівстві", - написав Залужний.

За словами посла, українська делегація на чолі з Президентом працює над зміцненням стратегічного партнерства між Україною та Великою Британією. Метою цієї співпраці є підтвердження спільної відданості міжнародній безпеці та стабільності.

Екс головком ЗСУ Залужний висловив оптимізм щодо результатів спільної роботи: "Впевнений, що вже найближчим часом результати спільної роботи стануть помітними на полі бою".

Зеленський про Сирського та Залужного: не хочу порівнювати, до всіх ставлюсь з відповідною повагою15.07.24, 16:10

Популярні

Новини по темі

Ірина Фаріон після замаху померла у лікарні

 • 12931 переглядiв

Начальника ТЦК на Донеччині затримано за вимагання хабаря

 • 29866 переглядiв

Ірині Фаріон провели операцію, лікарі борються за її життя

 • 14210 переглядiв

Росія обстріляла Сумщину 16 разів: 59 вибухів, загибла жінка

 • 29025 переглядiв

Стан Ірини Фаріон критичний – депутат Любомир Мельничук

 • 16843 переглядiв