ukenru
reys-z-evakuyovanimi-ukrayintsyami-u-moz-zapevnili-scho-vsi-na-bortu-pochuvayutsya-dobre

Рейс з евакуйованими українцями: у МОЗ запевнили, що всі на борту почуваються добре

 • 10345 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Пасажири та члени літака, що сьогодні прибув з Китаю на територію України, почуваються добре. Евакуація громадян відбувається за планом. Про це у Facebook написала міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька, передає УНН.

"Хочу повідомити, що евакуація громадян України з Китаю відбувається за планом. Пасажири та члени екіпажу почуваються добре і готуються до перевезення в місце обсервації. Ми готові їх зустрічати", - написала Скалецька.

За її словами, пріоритет уряду - забезпечити повернення наших громадян додому, надання їм нормальних умов для проходження обсервації і кваліфікованого медичного нагляду на цей період.

"Всі громадяни України мають однакове право на захист від держави, де б вони не перебували. Ми своїх не кидаємо. Подробиці згодом", - зазначила міністр.

Нагадаємо, в Офісі Президента України запевнили, що жодної бактеріологічної небезпеки немає через прибуття в Україну рейсу з евакуйованими українцями та іноземцями з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань.

Українські Національні Новини

Суспільство