remont-parku-molodizhnyi-u-kyievi-zi-zbytkamy-u-ponad-614-tys-hrn-dyrektor-kp-otrymav-pidozru

Ремонт парку "Молодіжний" у Києві зі збитками у понад 614 тис. грн: директор КП отримав підозру

 • 16750 переглядiв

Директору КП повідомлено про підозру у службовій недбалості при ремонті парку 'Молодіжний' у Києві. Вартість будматеріалів була завищена на 614 тис. грн при загальній вартості договору 2 млн грн.

Правоохоронці повідомили про підозру директору комунального підприємства, який підписав договір на проведення капітального ремонту парку "Молодіжний" у Києві із завищеною вартістю матеріалів у понад 614 тис. гривень. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури, передає УНН.

За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури м. Києва повідомлено про підозру директору КП по утриманню зелених насаджень Деснянського району у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України)

- йдеться у повідомленні прокуратури.

За даними слідства, комунальне підприємство восени 2022 року оплатило роботи з проведення капітального ремонту парку "Молодіжний" у Деснянському районі Києва до складу яких включено вартість будівельних матеріалів за значно завищеною ціною.

Надалі, директор комунального підприємства не перевіривши середню ринкову вартість будівельних матеріалів, підписав договір підряду з підприємством на проведення капітального ремонту парку "Молодіжний".

"В ході слідства встановлено, що вартість щебню та гранвідсіву завищена на суму понад 614 тис. гривень і це при тому, що загальна вартість договору підряду складала трохи більше 2 млн грн", - вказали у прокуратурі.

Наразі вирішується питання щодо обрання директору комунального підприємства запобіжного заходу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Слідство триває.

На Київщині викрито незаконний видобуток піску зі збитками понад 500 тисяч гривень28.06.24, 03:54

Популярні

Новини по темі