remont-mi-8-ta-mi-17-tsns-otrymav-dokazy-obsluhovuvannia-biloruskym-vpk-potreb-zs-rf

Ремонт Мі-8 та Мі-17: ЦНС отримав докази обслуговування білоруським ВПК потреб зс рф

 • 26754 переглядiв

Штаб національного спротиву отримав докази того, що 558-й авіаремонтний завод у Білорусі проводить капітальний ремонт і модифікацію російських вертольотів Мі-8 і Мі-17, безпосередньо підтримуючи агресію росії проти України.

Центр національного спротиву отримав доступ до пошти одного з білоруських інженерів ВПК, а з тим й докази того, що 558 авіаційний ремонтний завод (Барановичі) виконує капітальний ремонт та модифікацію російських гелікоптерів Мі-8 та Мі-17.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.  

Завдяки небайдужим Центр Національного Спротиву отримав чергові докази роботи військово-промислового комплексу білорусі на кремль. Окупована за часів президентства алєксандра лукашенка білорусь не має суб’єктності й наразі бере безпосередню участь в агресії кремля проти нашої держави. Проте не всім білорусам така ситуація до вподоби й сили місцевого підпілля продовжують надавати дані щодо злочинів маріонеткового режиму

- заявляє ЦНС.

Китайські військові прибули до білорусі для "антитерористичних навчань"06.07.24, 13:10

Повідомляється, що завдяки допомозі білоруських колег ЦНС отримав доступ до пошти одного з білоруських інженерів ВПК, а з тим й докази того, що 558 авіаційний ремонтний завод (Барановичі) виконує капітальний ремонт та модифікацію російських гелікоптерів Мі-8 та Мі-17.

Крім цього, завод в Барановичах спільно з росіянами розробляє легкий багатоцільовий літак ЛМС-192. Причому планується довести вклад рб у даному проекті до 50% від загального фінансування. Цікаво те, що представники російської оборонки скаржаться на неможливість закупити станки виробництва Великобританії у зв’язку з санкціями. В якості альтернативи росіяни пропонували закупити станки виробництва тайванської компанії E-tech Machinery

- інформує ЦНС.

Зазначається, що загалом, у внутрішній переписці є чимало інформації про складності з виготовленням деталей, які викликані нестачею обладнання. В ЦНС зауважили, що попри пряму участь в російській агресії проти України, ключові працівники 558 АРЗ користуються своїм білоруським громадянством для того, щоб вільно подорожувати Європою.  

"Зокрема, ми маємо докази того, що головний конструктор 558 АРЗ ігор євгенович анциферов у 2023 році виїжджав у Німеччину разом з дружиною світланою леонідівною анциферовою та старшою донькою поліною анциферовою, щоб зустріти Новий Рік у невеликому місті Герліц в Саксонії. За нашими даними, уся родина анциферових має подвійне російсько-білоруське громадянство. Це дуже зручно, щоб їздити в Європу на новорічні свята по білоруському паспорту", - розповідають в ЦНС. 

Ініціатива Китаю щодо врегулювання російсько-української війни підтримується главою республіки білорусь04.07.24, 19:07

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі