ukenru
reglamentniy-komitet-sche-ne-otrimav-povtorni-podannya-na-trokh-nardepiv

Регламентний комітет ще не отримав повторні подання на трьох нардепів

 • 12100 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Парламентський комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради ще не отримував повторні подання Генерального прокурора на притягнення до кримінальної відповідальності трьох народних депутатів - Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва та Дмитра Колєснікова. Про це повідомив перший заступник голови регламентного комітету Павло Пинзеник у кулуарах парламенту, передає УНН.

"Я бачив тільки повідомлення у ЗМІ, офіційно в комітеті ще матеріалів немає", - зазначив він, зауваживши, що через це не може спрогнозувати терміни розгляду подань у комітеті.

Водночас Пинзеник додав, що регламентний комітет розгляне подання і "постановить свій висновок у встановлені Регламентом строки".

Він нагадав, що минулого разу такі подання не були розглянуті, зокрема через те, що депутати, вказані у них, не ознайомилися з цими документами.

На запитання, чи може бути таке, що депутати - фігуранти подань знову не зможуть ознайомитися з матеріалами, нардеп вказав, що "не може цього прогнозувати". "Я думаю, навряд. Який сенс? Знову безкінечно навряд чи може тривати", - зауважив Пинзеник.

Раніше сьогодні Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що вніс до ВР подання на нардепів Вілкула, Дунаєва і Колєснікова.

Нагадаємо, у травні Генпрокурор уже направляв до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з нардепів Дунаєва, Колєснікова  і Вілкула.

Українські Національні Новини

Політика