raketnyi-udar-rf-po-selydovomu-riatuvalnyky-prodovzhuiut-rozbyraty-zavaly-likarni

Ракетний удар рф по Селидовому: рятувальники продовжують розбирати завали лікарні

 • 26337 переглядiв

ДСНС продовжує пошуково-рятувальні роботи в Селидовому Донецької області після обстрілу росіянами лікарні. Одна людина загинула і вісім отримали поранення

Рятувальники продовжують пошуково-рятувальні роботи в Селидовому Донецької області, де росіяни завдали удару по лікарні. Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій України, передає УНН.

Селидове. Тривають пошуково-рятувальні роботи. Учора ввечері окупанти здійснили ракетний удар по міській лікарні. Наразі відомо про одного загиблого та вісьмох поранених

- йдеться в дописі

Доповнення 

В Офісі Генерального прокурора заявили, що згідно з даними 20 листопада 2023 року, о 23:35, російська армія вдарила по м. Селидовому, ймовірно, з ракетного комплексу С-300. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вдарили по Одеській області ракетами Х-31: є влучання по припортовій інфраструктурі

Окупанти влучили у міську лікарню, де в той момент перебували люди. Крім того, росіяни поцілили по підприємству, розташованому на території Новоградівської територіальної громади.

Нагадаємо

У ніч на 15 листопада 2023 року російські війська завдали 4 ракетні удари по житлових кварталах у м. Селидовому. За попередніми даними, окупанти обстріляли населений пункт із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Тоді від російських ракет загинуло 4 людини, ще троє отримали поранення. 

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Дунайські порти цьогоріч подвоїли перевалку вантажів – Шмигаль

     • 25735 переглядiв