pyshaiemosia-muzhnistiu-zvilnenoho-z-polonu-zakhysnyka-ukrainy-z-brovariv-z-neterpinniam-chekaiut-vdoma

Пишаємося мужністю: звільненого з полону захисника України з Броварів з нетерпінням чекають вдома

 • 57226 переглядiв

Серед 95 звільнених українських військових є Геннадій Кашпур з Броварів. Він перебував у полоні з березня 2023 року.

Серед 95 звільнених з російського полону українських військових є і захисник України з Броварів - Геннадій Кашпур. У ворожому полоні він перебував з березня минулого року, а захисника України з нетерпінням очікують вдома. Про це повідомив у своєму tg-каналі міський голова Броварів Ігор Сапожко.

Деталі

"З березня минулого року Захисник разом з побратимами перебував у ворожому полоні. І нарешті, після титанічної роботи відповідних структур, Геннадій Костянтинович повернувся на рідну землю! Пишаємося мужністю та витримкою нашого земляка!

Вітаємо з поверненням, радіємо разом з рідними та друзями Воїна! Попереду тривалий період відновлення здоров’я та реабілітації, але сподіваюсь найближчим часом випаде нагода особисто засвідчити Геннадію Костянтиновичу свою повагу", - написав Ігор Сапожко.

Нагадаємо

Завдяки посередницьким зусиллям Об'єднаних Арабських Еміратів з російського полону було 17 липня звільнено ще 95 українських захисників, серед яких військовослужбовці, члени Національної гвардії та прикордонники. Таким чином, загальна кількість українців, звільнених з російського полону з початку повномасштабного вторгнення, сягнула 3405.

Популярні

Новини по темі

На Дніпропетровщині збито ворожий дрон-розвідник

 • 44697 переглядiв

Вибух пролунав у передмісті Дніпра

 • 96020 переглядiв