ukenru
putin-vidpoviv-zelenskomu-gotoviy-do-zustrichi-u-bud-yakomu-formati

Путін відповів Зеленському: готовий до зустрічі у будь-якому форматі

 • 18386 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Росія готова до переговорів у будь-якому форматі, але зустріч повинна бути опрацьована, а в Києві має бути сформовано уряд. Про це заявив президент РФ Володимир Путін, відповідаючи на питання про його реакцію на пропозицію Президента України Володимира Зеленського провести зустріч за участю лідерів ФРН, Франції, США і Великої Британії, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Ми ніколи не відмовлялися від жодного із запропонованих форматів, в тому числі від розширення нормандського формату... Але, по-перше, цей нормандський формат і зустріч на вищому рівні повинні бути добре підготовлені, це очевидна річ. По-друге, більш-менш про щось можна буде говорити після остаточного формування нового уряду України і проведення виборів до парламенту країни. По-третє, я не знаю, як реагують (на це запрошення) інші учасники запропонованого формату", - сказав Путін.

Він також нагадав, що прем'єр Великої Британії Тереза Мей невдовзі припиняє роботу на цій посаді.

"Вона в якій якості запрошується на цю зустріч? Вона взагалі згодна чи ні? Не зрозуміло... Американська адміністрація як реагує? Ми не знаємо... Як реагують Німеччина, Франція? Це все питання, які підлягають опрацюванню", - додав він.

"Ми ніколи не відмовлялися від контактів, якщо вони йдуть на користь. І це (пропозиція - ред.) теж може бути цікавою", - заявив Путін.

Нагадаємо, 8 липня Президент України Володимир Зеленський звернувся до президента Росії з пропозицією зустрітися в Мінську за посередництва США, Великої Британії, ФРН і Франції.

Українські Національні Новини

Політика