putin-ne-pohodytsia-na-myr-z-vlasnoi-voli-i-ukraina-zmushena-zastosovuvaty-riznomanitni-instrumenty-prymusu-op

путін не погодиться на мир з власної волі, і Україна змушена застосовувати різноманітні інструменти примусу - ОП

 • 62486 переглядiв

Радник ОП заявив, що путін не погодиться на мир з власної волі, і Україна змушена застосовувати різноманітні інструменти примусу

росія знищує перспективу переговорів, раз у раз висуваючи фантастично неприйнятні умови. З власної волі російський диктатор володимир путін на мир не погодиться, і Україна змушена застосовувати різноманітні інструменти примусу. Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк та додав, що далі буде, передає УНН.

"Адміністрація рф усвідомлює свою нездатність на цей час щось протиставити діям українських сил у курській області. Традиційно в ситуаціях власної військової неспроможності кремль робить акцент на інформаційних операціях, переважно спрямованих проти власних підданих. Щоб загасити зростання тривожності серед населення, йому намагаються презентувати втрату територій і наступ української армії вглиб країни як "нову норму", - написав Подоляк у Telegram.

За його словами, росіянам пропонують згадати досвід дідів, погодитися на відряджання строковиків у бій, скинутися на гуманітарну допомогу для біженців, а потім увімкнути телевізор і забути про погане.

Довірена особа кремля: наступ ЗСУ в курській області - приниження для путіна13.08.24, 09:42

"Може здаватися, що стратегія б’є по нав’язаному образу путіна як "сильного лідера, здатного ефективно розв’язувати глобальні проблеми". Однак тепер, через невдалу війну та після пригожинського путчу, він почувається в кріслі непевно. Історично диктатори вважають продовження бойових дій корисним для себе, коли бояться революції чи перевороту. Для путіна це також стало запорукою виживання - способом пов’язати кров’ю оточення, знищити рештки опозиції, посилити контроль над військовими й силовиками", - вважає Подоляк.

Він зазначив, що страх перед ганебним фіналом змушує правителів продовжувати війни, навіть якщо вони більше не вірять у перемогу.

Тому рф знищує перспективу переговорів, раз у раз висуваючи фантастично неприйнятні умови. З власної волі путін на мир не погодиться, і Україна змушена застосовувати різноманітні інструменти примусу. Далі буде

- написав Подоляк.

Доповнення

Президент Володимир Зеленський заявляв, що з'явилася надзвичайно важлива ідеологічна зміна, а саме: уся наївна, ілюзорна концепція так званих червоних ліній щодо росії, яка панувала в оцінках війни деяких партнерів, розсипалася цими днями десь під суджею у рф.

Міністр закордонних справ росії сергій лавров заявив, що російський диктатор володимир путін "чітко" сказав, що про жодні переговори з Україною після "вторгнення в курську область" не може бути мови, і назвав чутками твердження про якісь контакти для переговорів з Києвом.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Одеська ОВА доручила перевірити психіатричну лікарню

     • 9642 переглядiв