prykordonnia-sumshchyny-armiitsi-rf-obstrilialy-17-raziv-byly-z-minometiv-hranatometiv-ta-rszv

Прикордоння Сумщини армійці рф обстріляли 17 разів: били з мінометів, гранатометів та РСЗВ

 • 40817 переглядiв

Російські війська 17 разів обстріляли прикордонні населені пункти Сумської області, внаслідок чого сталося 140 вибухів у чотирьох громадах області; застосовувалися міномети, артилерія та реактивні снаряди.

Російські окупаційні війська впродовж вівторка 17 разів атакували прикордонні населені пункти Сумщини. Під вогнем опинились мешканці чотирьох громад області. Про те як минула доба в регіоні прозвітувала Сумська ОВА, передає УНН.

Протягом дня росіяни здійснили 17 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Хотінська, Великописарівська громади.

– повідомили в ОВА.

Деталі

Згідно з інформацією Сумської обласної військової адміністрації загарбники били з мінометів, гранатометів, артилерії, а  подекуди застосували й протитанкові керовані ракети. Зокрема:

Білопільська громада: з території рф здійснено обстріл з АГС (29 вибухів), артилерійський обстріл (4 вибухи) та обстріли з РСЗВ (5 вибухів) і мінометів (4 вибухи).

Краснопільська громада: був обстріл з ПТУР (1 ракета) та мінометні обстріли (8 вибухів).

Хотінська громада: ворог бив з мінометів (8 вибухів).

Великописарівська громада: зафіксовано обстріли з АГС (52 вибухи), артилерії (7 вибухів) та мінометів (22 вибухи).

Нагадаємо

Напередодні, на Різдво, російські військові обстріляли два райони розташовані у прикордонні Сумської області. В регіоні пролунало 15 вибухів впродовж доби.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Мар'їнка не захоплена, місто зруйноване - Данілов

     • 100574 переглядiв