ukenru
protesti-v-virmeniyi-premyer-prosit-gromadyan-zaspokoyitisya

Протести в Вірменії: прем'єр просить громадян заспокоїтися

 • 8084 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, коментуючи вимогу громадян про відставку з посади мера Єревана Тарона Маркаряна і інших офіційних осіб, заявив, що неправильно вимагати відставки відразу всіх і вся. Про це повідомляє УНН з посиланням на Новини Вірменії.

За його словами, необхідно поетапно вирішувати питання, і зрозуміти з яких причин потрібна відставка конкретних посадових осіб.

Торкаючись факту вирубки понад 25 дерев і будівельних робіт в сквері біля пам'ятника Олександру Мяснікяну, Пашинян зазначив: "Я не знайомий з проектом, але наскільки мені відомо, сквер буде відновлений, і замість вирубаних дерев будуть посаджені нові. Ми простежимо, щоб це було виконано".

Як повідомляв УНН, група опозиціонерів, незадоволених роботою мера Єревана Тарона Маркаряна, в середу 16 травня провела акцію протесту біля стін мерії, а потім увірвалася в саму будівлю, вимагаючи зустрічі з градоначальником і його відставку.

Відзначимо, масові мітинги і ходи проходили в Вірменії з 16 квітня. Через акції протесту 23 квітня подав у відставку колишній президент країни Серж Саргсян, обраний на пост прем'єр-міністра.

Нагадаємо, 8 травня, після декількох тижнів масових протестів, лідер опозиційного руху "Елк" Нікол Пашинян був обраний прем'єр-міністром Вірменії на спеціальному засіданні парламенту країни.

Українські Національні Новини

Новини Світу