prokurora-ofisu-henprokurora-u-spravi-pro-khabar-vidpravyly-pid-aresht-z-mozhlyvistiu-4-mln-hrn-zastavy

Прокурора Офісу Генпрокурора у справі про хабар відправили під арешт з можливістю 4 млн грн застави

 • 9936 переглядiв

ВАКС заарештував прокурора Офісу Генпрокурора на 60 днів у справі про хабар у $170 тис. Суд встановив можливість внесення застави у 4 млн грн з покладанням процесуальних обов'язків.

Вищий антикорупційний суд відправив під арешт прокурора Офісу Генпрокурора, викритого на хабарі у 170 тис. дол., з можливістю застави обсягом 4 млн грн. Про це повідомили у четвер у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП), пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, 18 липня слідчий суддя ВАКС розглянув клопотання сторони обвинувачення про застосування запобіжного заходу до прокурора Офісу Генерального прокурора, якого 15 липня викрили на одержанні 170 тис. дол. неправомірної вигоди за ухвалення рішення про закриття кримінального провадження та зняття арешту з майна, арештованого в межах цього провадження.

Суд частково підтримав позицію прокурора САП та застосував до прокурора запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів з альтернативою внесення 4 млн грн застави

- повідомили у САП.

У разі внесення застави на особу будуть покладені відповідні процесуальні обов’язки, зокрема прибувати за кожною вимогою до детектива, прокурора та суду; не відлучатися із міста Києва, без дозволу слідчого, прокурора та суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання; утримуватися від спілкування зі свідками у цьому кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свої паспорт для виїзду за кордон; носити електронний засіб контролю.

Прокурорів Офісу Генпрокурора викрили на хабарі у 170 тис. дол., одного затримали і повідомили про підозру - НАБУ16.07.24, 11:09

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 18 липня: гривня продовжує девальвувати

 • 14986 переглядiв