prodovzhuiu-sluzhyty-ukraini-zaluzhnyi-u-brytanii-vruchyv-kopii-virchykh-hramot-i-nazvav-priorytet-u-diialnosti-posolstva

Продовжую служити Україні: Залужний у Британії вручив копії вірчих грамот і назвав пріоритет у діяльності посольства

 • 22061 переглядiв

Колишній Головком України Валерій Залужний приступив до виконання обов'язків Надзвичайного і Повноважного Посла України у Великій Британії, і його головним пріоритетом залишається перемога України у війні проти російської агресії.

Колишній Головком Валерій Залужний заявив, що вручив копії вірчих грамот і приступв до виконання обов'язків посла у Великій Британії, а також назвав головний пріоритет у своїй діяльності, передає УНН.

"Продовжую служити Україні. Приступив до виконання обов'язків Надзвичайного і Повноважного Посла України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії. Вручив копії вірчих грамот Віце-маршалу дипломатичного корпусу, акредитованого при Королівському палаці, очільниці структурного підрозділу з питань протоколу Форін Офісу Вікторії Басбі", - повдіомив Залужний у Telegram.

Він також зауважив, що перемога України у війні з російським агресором залишається головним пріоритетом його діяльності і діяльності Посольства.

Залужний розпочав роботу на посаді посла у Великій Британії: що відомо10.07.24, 21:26

Популярні

Новини по темі

Померла Зірка фільму "Сяйво" Шеллі Дюваль

 • 85616 переглядiв