priynyattya-derzhbyudzhetu-2021-getmantsev-ne-viklyuchaye-zbilshennya-plenarnikh-tizhniv-u-vr

Затвердження Держбюджету-2021: Гетманцев не виключає збільшення пленарних тижнів у ВР

 • 11309 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. У Верховній Раді України для прийняття законопроекту про Держбюджет на 2021 рік не треба додаткових пленарних тижнів, але вони можуть бути. Про це розповів журналістам голова комітету з питань податкової та митної політики Данило Гетманцев, передає кореспондент УНН.

"Я думаю, що для прийняття закону про державний бюджет нам не треба додавати пленарні тижні. Але я не виключаю, що буде більше пленарних тижнів", - сказав Гетманцев.

За його словами, завтра у ВР будуть розглядати низку проектів постанов.

"Наприклад, про страхування медичних працівників. Наскільки я знаю, це вже анонсована постанова, яка буде прийнята ВР, я маю надію, завтра. Ще що будемо обговорювати - зараз поговоримо на погоджувальній", - сказав Гетманцев.

Нагадаємо, як повідомив нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський, засідання ВР для розгляду бюджету на 2021 рік відбудеться не раніше 5 листопада.

Як повідомляв УНН раніше, нардеп Олексій Устенко повідомив, що у ВР на засіданні 20 жовтня будуть голосувати за бюджет на 2021 рік, очікують Президента України Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Бюджет на 2021 рік встигнуть розглянути до 1 грудня - Гетманцев

     • 7376 переглядiв