pozhezha-na-prompidpryiemstvi-u-ternopoli-vnaslidok-ataky-rf-khimichnykh-spoluk-v-povitria-ne-vykydalosia

Пожежа на промпідприємстві у Тернополі внаслідок атаки рф: хімічних сполук в повітря не викидалося

 • 13400 переглядiв

Після атаки на промисловий об'єкт у Тернополі в повітря не потрапили хімічні сполуки. Збитки довкіллю пов'язані лише з викидом продуктів горіння нафтопродуктів, повідомив начальник ДСНС області.

Внаслідок удару по промисловому об’єкту в Тернополі хімічних сполук в повітря не викидалося. Збитки, які завдані навколишньому середовищу, пов’язані з викидом в повітря продуктів горіння, нафтопродуктів. Про це розповів начальник Головного управління ДСНС України в Тернопільській області Віктор Маслей під час брифінгу, передає УНН.

Деталі

"Як правило збитки, які завдані навколишньому середовищу, пов’язані з викидом в повітря продуктів горіння, нафтопродуктів. Ніяких хімічних речовин на об’єкті не зберігалося. Ніяких хімічних сполук в повітря не викидалося. Це виключно продукти горіння нафтопродуктів", - сказав Маслей.

Нагадаємо

У Тернополі відбулося засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо пожежі на промисловому об'єкті, яку спричинила атака Росії. Було дано доручення Держпродспоживслужбі провести заміри щодо стану повітря та питної води, а також обласної екологічної інспекції з'ясувати масштаби збитків, завданих екології.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росія вчергове обстріляла Херсон: поранено 14-річного хлопця

     • 11912 переглядiв