poterpiliy-vid-novachka-britanets-spodivayetsya-viyti-z-likarni-cherez-paru-tizhniv

Потерпілий від "Новачка" британець сподівається вийти з лікарні через пару тижнів

 • 7966 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Потерпілий від нервово-паралітичної речовини "Новачок" Чарлі Роулі заявив, що він відчуває себе краще і, за заявами лікарів, "сподівається вийти з лікарні протягом кількох тижнів". Про це повідомляє УНН з посиланням на Daily Mail.

Так, зазначено, що Роулі відчуває себе краще і задоволений прогнозами лікарів. Він каже, що його зір покращився, але ще не відновився в повному обсязі, також ще є деякі ознаки менінгіту.

Нагадаємо, Чарльз Роулі, який постраждав у результаті отруєння в Еймсбері, був знову доставлений в лікарню, так як має проблеми із зором.

Його брат, Меттью Роулі повідомляв, що стан потерпілого погіршився. "Я розмовляв з ним по телефону, проблеми із зором погіршуються: в очах двоїться. Він не може рухати руками і ногами, у нього менінгіт. Почувається він дуже погано", - розповів брат потерпілого Меттью.

44-річна британка Дон Стерджесс і її 45-річний супутник Чарльз Роулі 30 червня були госпіталізовані в місті Еймсбері (графство Вілтшир) в критичному стані, а пізніше Скотленд-Ярд виступив з твердженням, що вони піддалися впливу "Новачка", тієї ж нервово паралітичної речовини, якою в Солсбері в березні були отруєні екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Тоді Лондон поклав відповідальність за подію на Москву. Увечері 8 липня Скотленд-Ярд повідомив, що Стерджесс померла. Слідчі порушили справу про вбивство. Сам Роулі прийшов до тями і був допитаний поліцією.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Луганщині сім'я потрапила до лікарні через ботулізм

     • 10265 переглядiв

    В Еміратах іноземець виграв 3,3 млн дол. у лотерею

     • 10204 переглядiв

    Рада відмовилася обмежувати розміщення офісів у квартирах

     • 14298 переглядiв

    Сенцов схуд до 72 кг - активіст

     • 9370 переглядiв