postpred-oon-pry-ukraini-u-rezhymakh-putina-i-hitlera-odna-i-ta-zh-toksychna-dnk

Постпред ООН при Україні: у режимах путіна і гітлера одна і та ж токсична ДНК

 • 28095 переглядiв

Представник України в ООН Сергій Кислиця заявив, що режими путіна і гітлера мають однакову токсичну ДНК, провівши паралелі між умиротворенням гітлера, що призвело до Другої світової війни, і спробами умиротворення путіна з 2014 по 2022 роки.

Майже десятиліття витрачене на умиротворення гітлера призвело до світової війни, а  спроби умиротворити путіна з 2014 -го по 2022 рік  - до повномасштабної війни на європейському континенті. Про це заявив постійний представник України при ООН Сергій Кислиця на засіданні Ради Безпеки ООН 11 квітня, передає УНН

Навіть якщо режими путіна і гітлера не є однояйцевими близнюками, у них одна і та ж токсична ДНК. Вісімдесят років тому майже десятиліття, витрачене на умиротворення, призвело до світової війни. Спроби умиротворити нового агресора, які ми спостерігали з 2014 по 2022 рік, призвели до повномасштабної війни на європейському континенті. Уроки історії мають бути засвоєні

- заявив Кислиця.

Він задався питанням, якби Рада Безпеки існувала під час Другої світової війни, хіба сиділи б її члени за одним столом із Ріббентропами, коли нацисти руйнували європейські міста і відправляли тисячі людей у газові камери? "І все ж зараз ми сидимо з сучасними реінкарнаціями Ріббентропів", - додав Кислиця. 

Доповнення 

Постійний  представник України при ООН Сергій Кислиця повідомив, що армія рф з початку цього року випустила по Україні майже 1 000 ракет, близько 2 800 "шахедів"  і майже 7 000 керованих авіабомб. 

У березні було знищено 80% теплової енергії, але більшість цілей окупантів були цивільними, а не військовими. 

Популярні

Новини по темі

Україна повернула тіла 99 полеглих українських захисників

 • 26001 переглядiв

На Черкащині рятувальники ліквідували пожежу електротяга

 • 21727 переглядiв